WhatsApp’ı Sahte Numara ile Kullanma

WhatsApp’ı Sahte Numara ile Kullanma

Milyonlarca insanın iletişim kurduğu ücretsiz mesajlaşma servisi olan Whatsapp, insanların akıllı telefonlarıaracılığıyla birbirleri ile iletişim kurdukları bir portaldır.
Yani cep telefonu numaranızı eklemediğinizde, bu hizmetten yararlanamazsınız. Bu nedenle cep telefonunuzu girdikten sonra, size gelecek olan onay kodundan sonra hesabınızı aktifleştirerek, programı kullanan diğer kişilerle mesajlaşabilirsiniz. Gereksiz bir işlem olsa da, Whatsapp’ı sahte numara ile kullanma gibi bir fikir söz konusu olduğunda, birkaç programla birlikte bu durumu gerçekleştirebilirsiniz.
Bunun için yapmanız gereken Talk 2 isimli programı indirip, aynı Whatsapp gibi kurarak, farklı bir telefon numarası girebilirsiniz. Android ve iOs‘ta çalışır.

Nasıl Farklı Numara ile Mesajlaşabilirsiniz?

Öncelikle telefonunuzdaki Whatsapp uygulamasını kaldırarak k7 ya da Talk 2 gibi sahte telefon numarasıoluşturucu yazılımlar yüklemeniz gerekmektedir.
Bu yazılımların yüzde yüz güvenilir olmadığını da  belirterek, nasıl Whatsapp sahte telefon numarası ile kullanılır konusuna devam ediyoruz. Oluşturduğumuz sahte numarayı eklerken gerçek numaramızı da girmemiz gereken bu sistemden sahte numarayı aldıktan sonra, Whatsapp yazılımını kurabilirsiniz.
Ancak bu tür gereksiz işlemleri yaparak, insanları kandırma niyetiniz varsa, ciddi yasal sorunlar yaşayabileceğinizi aklınızdan çıkarmamalısınız.

Sahte Numarayla Kullanma Neden ve Nasıl Yapılır?

Bu tür bir işlem sadece arkadaşlarıyla dalga geçmek isteyen ergen bireyler tarafından yapıldığı için herhangi bir amacı yoktur.
Bu nedenle sadece eğlence amaçlı olarak kullanılır. Ancak bu tür yazılımlarda virüsler de çok fazla söz konusu olduğu için, gerçek telefon numaranızı ilettiğiniz bu yazılımlardan spam mesajlar alabilirsiniz ve telefon numaralarınız farklı yerlerde paylaşılabilir.
Güvenilir olmayan uygulamaları indirdiğiniz cep telefonlarınızda çok fazla güvenlik açığı söz konusu olabileceğinden, kişisel bilgileriniz zarar görebilir.

Programlar Ücretli Mi?

Bu tür yazılımlar ücretsizdir. Çünkü kullanıcıların tek kullanımlık olarak tercih ettiği ve sonra sildiği geçici uygulamalardır.
Fake Whatsapp hesapları kullanan bir çok dolandırıcı, insanları kandırarak bir çok soruna neden olmaktadır. Bu da tavsiye ettiğimiz bir uygulama değildir ve gerçek iletişim bilgilerinizle kullandığınız Whatsapp bile çok fazla güvenilir değilken, bu tür casus programların daha fazla güvenlik sorununa neden olacağı bir gerçektir.

Yorumlar