ANDRORAT [ANDROID TELEFON %100 HACKLEME]




 Merhaba Teknogam okurları,  biliyorum, siz de hedef Android işletim sistemine sahip telefonu izlemek, görmek, mesajlarını okumak, aramalarını dinlemek istiyorsunuz. Kolayca ve sinsice bunu yapmak istiyorsunuz. Lakin nasıl yapılacağını bilmiyorsunuz. Nasıl başlayacağınızı da. 

Üzülmeyin, buraya gelerek işin yarısını hallettiniz bile.

Sanal dünyada Remote Administration Tool (RAT)denilen bir gerçek var. Bu ne yapar, belki bir çoğunuz biliyorsunuz, adı üstüne, uzaktan admin kontrolü. Az önce bahsettiğim özellikleri bütün sistemlere uyarlayabilirsiniz. İşte size bunun Android versiyonu olan AndroRAT' tan bahsedeceğim bu konumda. Şimdi bazılarınız içinden diyecek "e bu Android Linux bazlı değil miydi, hani Linux'a virüs girmezdi, sen kimi yiyiyorsun kardeş? Diyebilirler. Ancak öncelikle Android, saf bir Linux değildir, temeli Linux'tur sadece. Ve normalde RAT virüstür, Antivirüs programları virüs olarak algılar ama AndroRAT virüs değildir, çalışma mantığı da öyle. Biliyorsunuz Android sisteme .apk dosyaları kurarken size dosyanın kullanabileceği izinleri gösterir ve insanların 99% u bunları okumayarak 'Devam' ve 'Kur' der. Ki okuyan 1% lik kesimin sizce yüzde kaçı o uygulamayı yüklemekten vazgeçer onu da bir düşünün.

AndroRAT'ın çalışma mantığı basitçe şudur, herhangi bir .apk dosyası düşünün. (Ben videoda herhangi bir programın Apk'sını kullandım). O Apknın içine erişim izinlerini enjekte eder ve kişi Apk'yı kurduğu an siz de PC'nizde ayarları düzgün yapmışsanız erişimi sağlarsınız. Basitçe olay budur yani.




AndroRat ile ne yapabiliriz?

- Kişilerin tüm bilgilerini alabilirsiniz.
- Arama günlüklerini görüntüleyebilirsiniz.
- Tüm mesajlarını görebilirsiniz.
- GPS/Ağ olarak konumunu görebilirsiniz.
- Mesajlaşıyorsa cevap atabilir veya silebilirsiniz.
- Telefon açıkken başkasını arayabilir ve kontrol altına alabilirsiniz.
- Kamerası ile resim çekebilirsiniz.
- Mikrofondan ses yayını yapabilirsiniz.
- Video çekebilirsiniz.
- Başkasına çağrı atabilirsiniz.
- Mobil tarayıcısı ile internete girebilirsiniz.
- Telefonu titreşim olarak aktife alabilirsiniz.


Not: Yukarda ki yazılarla aklınız karışmışsa fazla kafa yormanıza gerek yok yapmanız gereken tek şey vereceğim linkteki programları indirdikten sonra altta ki videoda gerçekleşen adımların aynısını uygulamak . Herşey videoda detaylıca anlatılmıştır.

                         

Videolu Anlatım:



AndroRAT RAR

Dosya.tc
Dropbox


Rar Şifresi:
musileno.tht@gmail.com

Yorumlar