Vodafone 4.5G Hediye internet 2016

Vodafone 4.5G Hediye internet 2016

Vodafone 4.5G Hediye internet 2016

Fiber internet teknolojisi sayesinde akıllı cihazlardan daha hızlı bir şekilde internete girmek mümkün oluyor. Ülkemizde her ne kadar yaygın ve tam performans çalışmasada gelişim gerçekleşiyor.
Eskiden dakikalar süren bir web sayfasının açılışı, şimdi saniyeden daha kısa sürede açılmaktadır. Bu da her şeye daha hızlı bir şekilde ulaşmak, daha hızlı bağlantılar sağlayarak internet video izleme sürelerini daha seri bir şekilde izleme imkanı sağlamıştır. Vodafone 4.5G hediye internet 2016 kampanyaları ile kullanıcılarına bu hızı en iyi şekilde yaşatmak istediği internet keyfini özel fiyat seçenekleri ile sunmaya başlamıştır.
Nisan itibari ile bir çok farklı kampanya düzenleyen ve bu kampanyalar kapsamında hediye 4.5 hızıyla müşterilerini tanıştıran dev GSM operatörü, hız kesmeden avantajlarına devam ediyor.

Faturalı Hatlar

Her ay sabit bir fatura karşılığında hizmet veren kampanyalara dahil olan müşteriler, Vodafone dört bucak Gkampanyaları sayesinde ekonomik paketlerle bu hızdan faydalanmak mümkün olabiliyor. Fiber internet paketlerinden birini seçerek, daha hızlı bir şekilde internet kullanmak için yurtiçi ya da yurtdışında bir çok avantaj paketi söz konusudur.

Faturasız Hatlar

Faturasız hatlar için ekonomik olan tarifeler sayesinde her zaman her yerden internet keyfiniz 4.5 G hızıyla yaşanabilir. Öğrencilere özel kampanyalarında avantajlı fiyatlandırma seçenekleri ile hizmet veren Vodafone, yurt dışında da oldukça ekonomik tarifeler sunmaktadır.

4.5 G Bedava internet

İnternet sayesinde görüntülü görüşme imkanına sahip olduğumuz mobil teknoloji çağında, donmadan ve bağlantı sorunu yaşamadan internet üzerinden görüntülü görüşmek daha sağlam bağlantılarla söz konusu olmaya başladı.
Yani sürekli donan ekranlarda sevdiklerinizin yüzünü göremeden iletişim kurmaya çalıştığınız dönemler 4.5 G sayesinde artık geride kaldı. Tüm dünyayla aynı anda ülkemizde de kullanılan bu sistemden  Vodafone’un geniş kapsama alanı sayesinde sizler de en ekonomik koşullarda yararlanabileceksiniz.

4.5 G Kampanyaları 2016

4.5 G bağlantısının hızlı olduğu için pahalı olduğu da çok konuşulmaktadır. Ancak bunun herhangi bir gerçeklik payı yoktur. Siz yine kendi tarifenize göre en uygun fiyatlarla ücretlendirilirsiniz. Vodafone 4.5 G kampanyalarısayesinde siz de dilediğiniz fiyat politikasıyla farklı tarifelerden yararlanabilirsiniz. Paketiniz biterse eğer, “Vodafone Yanımda” uygulaması ile her ay 2 GB hediye internet alabilirsiniz. Bunun için Android cihazlarınızda Google Play’e girip uygulamayı indirin ve giriş yapın.

Yorumlar