Turkcell Bedava internet 2016

Turkcell Bedava internet 2016
Herkese selamlar. Bildiğiniz gibi Turkcell, ülkemizdeki en hızlı internet bağlantısını sağlayan mobil iletişim operatörü. 4.5G teknolojisinin gelmesi ile birlikte, Turkcell’in sağladığı hız da ciddi bir oranda yeniden artacak gibi görünüyor. Turkcell, müşteri memnuniyetini sağlamak ve hattı daha iyi yerlere getirebilmek için çeşitli zaman dilimlerinde çeşitli kampanyalar düzenliyor. Bu kampanyalar ile birlikte internet, sms ve dakika hediyeleri dağıtıyor. Ancak zaman zaman bu hediyeler bile kullanıcılara yetmiyor ve kullanıcılar bedava yoluna kaçıyor. Bu yazımızda sizlere, Turkcell hatlı telefonunuz ile nasıl bedava bir şekilde internete girebileceğinizi anlatıyoruz.
Öncelikle belirtildiği gibi Turkcell hatlı bir cihazınız olmalı. Cihazın da android işletim sistemine sahip olması gerekmektedir. Eğer ki bu kriterlere uyuyorsanız, birazdan sizlere anlatacağımız yöntem ile sınırsız bir internet paketine sahip olacaksınız. Öncelike bu işlem için, telefonunuzun mutlaka rootlu olması gerekmektedir. Telefonunuzun root yetkisi yoksa internet bağlantısını gerçekleştirmek üzere çalışan Psiphon uygulaması görevini yerine getiremeyecek yani internet bağlantı işleminiz gerçekleşmeyecektir. Cihazınızı nasıl rootlayacağınız ile ilgili internetten çeşitli kaynaklara ulaşabilirsiniz.

Turkcell Bedava internet 2016

Psiphon uygulamasının yanında bir adet de VPN programına ihtiyacımız var. VPN programı için Easy VPN ismindeki ve gayet iyi bir bağlantı hızı sunan VPN’i tercih edebilirsiniz. VPN’i de indirdikten sonra kullanmamız üzere bize gerekli olan tüm programlar, mobil cihazımızda depolanmış vaziyettedir. Bu saatten sonra yapacağımız kurulum ve çalıştırma işlemlerinden sonra internet bağlantımızı başarılı bir şekilde kullanabilirsiniz. Öncelikle Easy VPN isimli VPN programını çalıştırıyoruz. Burada bağlanacağınız yabancı sunucuyu seçiyorsunuz. Size en yakın olan ve çekim gücü en iyi olan sunucuyu seçmek, sizin lehinize olacaktır. Sunucuyu seçtikten kısa bir süre sonra, belirtilen sunucuya bağlandığınıza dair bir bildirim alacaksınız. Bu aşamadan sonra aşağıda verilen APN ayarlarını Psiphon’a girip kaydettikten sonra, internet bağlantınızı sınırsız bir şekilde ve istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Unutmayın ki eğer hattınızda bakiye varsa, cihaz ilk olarak bakiyenizi kullanacaktır. Dolayısıyla bu işlemi gerçekleştirmeden önce, hattınızda bakiye olmadığından emin olun. Turkcell bedava internet için kaçırmamanız gereken kampanya ve paketlerden ziyade aşağıda ki APN’ler daha önemli diyebilirim.

Yorumlar