Open VPN ile Bedava internet – Turkcell, Vodafone, Türk Telekom 2016 13 Eylül 2016



Open VPN ile Bedava internet – Turkcell, Vodafone, Türk Telekom 2016

13 Eylül 2016
OpenVPN Bedava internet kullanma

Open VPN ile Bedava internet – Turkcell, Vodafone, Türk Telekom 2016

Merhaba arkadaşlar, bu yazı sizinle ilk paylaşımımız olacak ve bu sebepten dolayı önce biraz tanışmak isterim sizler ile. Ben Emir, yaşım 21 ve İstanbul’da özel bir üniversitede bilgisayar programcılığı okuyorum. Öğrenci olduğum için haliyle her türlü ödemeden mümkün olduğunca tasarruf etmeye çalışıyorum. Bunlardan en çok haz vereni ise bedava internet kullanımı. Gerek Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom gerekse diğer mobil operatörler için en sağlam yöntem olan Open VPN programı ile bunları gerçekleştiriyorum. Ne olduğunu bildiğinizi düşünüyorum ama yinede bir özet geçmek istiyorum arkadaşlar.

VPN Nedir?

VPN, uzak bir sunucuya bağlanmak ve o sunucu üzerinden işlem yapmak demektir. Yani işlem sunucuda gerçekleşir fakat bildirim size gelir ve yönetmenizi sağlar. OpenVPN programı ise bu sunucuyu kullanmanızı sağlayan açık kaynak kodlu, multipurpose yapıya sahip portatif ve kullanışlı bir arayüzdür.

Open VPN Nasıl Kullanılır?

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom bedava internet için kullanmanız gerekn bir program olduğu için kullanımını da aktarmak durumundayım. Buyrun birlikte görseller ile bakalım.
*Öncelikle yapmanız gereken, android cihazınıza OpenVPN Connector uygulamasını indirmek olacak.
Uygulamayı çalıştırdığımız zaman karşımıza yukarıda ki gibi bölümler gelecek. İlk görsel de karşınıza çıkan seçeneklerden 3. sırada yer alan “Import” seçeneğine basalım. Sonrasında 2. görselde ki kısım karşınıza gelecek. Burada yapacağınız şey ise yine 3. sırada yer alan “Import Profile from SD Card” seçeneğine tıklayıp 3. görselde göreceğiniz kısıma geliyoruz. Burası önemli arkadaşlar. Çünkü burada yapmanız gereken şey aşağıda linke yüklediğim OVPN dosyasını indirip telefonunuza attıktan bulmak olacak. Bu dosya yöneticisi sadece .ovpn uzantısı ile ilgili dosyaları bulur o yüzden uğraşmazsınız. Dosyayı bulup “Select” butonuna tıklayın.
Daha sonrasına giriş kısmına geliyorsunuz. Bu kısımda kullanıcı adı ve şifrenizi giriyorsunuz ve bağlantıyı gerçekleştiriyorsunuz. İşlem bu kadar basit arkadaşlar. Unutmayın bu id ve şifreler sürekli değişir. En sağlıklısı internetten sürekli güncel olanlarını kovalamak. Başka türlü işin içinden çıkamazsınız. Config bilgileri diye aratırsanız bulursunuz.

Bedava internet

Bedava internet için Turkcell veya Türk Telekoma muhtaç kalmayın arkadaşlar. Vodafone güzel paketlere sahip, derseniz param var alıcam o zaman önerim bu operatör olur. Hem kaliteli hem uygun fiyatlı. Ayrıca önemli bir uyarı daha geçeyim hemen size. Bu işlemleri yaparken kesinlikle telefonunuzda yüklü TL olmasın. Paranız gider bende üzülürüm bu durumda, buna lütfen dikkat edin. Faturalı hatlar için bu işlemi kesinlikle önermiyorum. İndireceğiniz config dosyalarını aşağıda ki linklere yükledim;
İndirme Linkleri
Alternatif Link

Yorumlar