iOS 10 indir

iOS 10 indir

Merhaba arkadaşlar. Dün Amerika’dan tüm Dünya’ya canlı yayın ile servis edilen iPhone 7 lansmanını sonuna kadar takip ettim. Ve sizlere bu sunumdan çıkarımlarımı anlatma gereği duydum. Öncelikle CEO olan Tim Cook’un anlatımı sonrası farkettiğim şey Steve’nin kemiklerinin sızladığıdır. Ezber kitap şekilde çıkıp okudu adeta. Kendine özgün düşüncelerini ve fikirlerini katmadı bu sunuma, eğlendirmedi! Özelliklere değindikten sonra indirmekonusunu yazının en altına ekleyeceğim.
iPhone 7 özellikleri sunumda başarılıydı, umarım Samsung gibi bir facia yaşatmaz ve ellerde patlamaz. Bu problemleri de tüm Dünya’ya lanse eden inanın Apple’dır. Aynı anda yüzbinlerce paylaşım tüm sosyal medya kanal ve hesaplarında yapıldı ve adeta bir çürütme operasyonu yaptı. Sonuç; Samsung $10.000.000.000 zarar etti. Bunu bir çıkış noktası olarak gören Apple ise yapacağını yaptı ve pozisyonu değerlendirdi.
Özellikler temel olarak şunlar;
Dış görünüş olarak pek değişen birşey yok. Sadece arka kasada bulunan şeritler azaltıldığı için arka taraf daha boş görünüyor. 4.7″ ekran bu telefonda da yerini koruyor. Ön kamera 7 MP arka kamera ise 12 MP olarak belirtildi. En önemli unsur olan işlemci için ise Apple, 4 çekirdekli Apple 10 Fusion teknolojosini kullanıyor ve 2,4 GHZ’ye ulaşabiliyor. CPU ve GPU olarak verimliliği %50 artırıldığı ifade ediliyor. 2 GB RAM ile yola devam eden üretici 16 GB’lık modelleri tamamen kaldırarak yerine 32128 ve 256 GB modelleri piyasaya sürecek. Yeni işlemci %50 verim sağlıyor, peki bu pil kullanımını etkilemeyecek mi? Görünen o ki iPhone 7 kullanıcıları yine büyük bir şarj sorunuyaşayacak. Batarya olarak 1960 mAh kapasiteye sahip olacak. iOS 10 sistemiyle donatılacak ürün için talep patlaması yaşanıyor.

iPhone 7 Fiyatı, Çıkış Tarihi Ne Zaman?

iPhone 7 fiyatı Amerika’da $649 olarak belirlendi. Ülkemiz Türkiye‘de ise 32 GB modelin 3.900 TL civarında olması bekleniyor. Arada ki uçurum farkını gördüyseniz içimden geçenleri anlıyorsunuzdur… 16 Eylül’de Amerikada satışa çıkacak ürün için 7-9 Eylül’de ön siparişler alınacak.

iOS 10 Özellikleri

Favori uygulamalar aynen yerini koruyor olup geliştirmeler yapıldı. Sağlık, Harita, Müzik ve Fotoğraflar gibi kategoriler için iyileştirmeler yapıldı. Ayrıca kelime önerileri yerine emoji tavsiyeleri yapmasıda ayrı bir farklılık oldu. Siri’yi artık daha çok duyacağız, kelime haznesi geliştirildi ve daha yapay bir zekaya sahip oldu.
Onun dışında pek bir esprisi yok gibi. iOS 10 indir seçeneği 16 Eylül’den sonra burada ve bu konu altında yer alacak. Bizi takip etmeye devam edin. Güncelleme yapmak için ise yarın yeni bir konu açacağız.

Yorumlar